Advertisement

Ναδαλ Τζοκοβιτσ - Νίκη 1-0 με Μακέντα για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό ... - Τιτανομαχία στον τελικό του roland garros.

Ναδαλ Τζοκοβιτσ - Νίκη 1-0 με Μακέντα για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό ... - Τιτανομαχία στον τελικό του roland garros.. Πλάκα κόντρα στο νο1 του κόσμου ο ράφα ναδάλ έφθασε έτσι τα 20 γκραν σλαμ στην σπουδαία καριέρα του και έπιασε στην κορυφή. Αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα ακολούθησαν. Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 στο κανάλι ert sports θα προβληθεί ζωντανά o 124oς τελικός του roland garros με τους ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. «καλύτερος στον κόσμο ο τζόκοβιτς». Στο arthur ashe μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα σε ναδάλ και ντελ πότρο.

Πάρτι, η συνωμοσιολογία του τζόκοβιτς, τα στιλιστικά φάουλ και οι πορείες στέφανου τσιτσιπά και μαρίας. «είναι περίεργο να μην έχουμε τον φέντερερ και τον ναδάλ στο us open». Τον 7ο τίτλο του στο αυστραλιανό open κατέκτησε πριν λίγο ο νόβακ τζόκοβιτς. Τιτανομαχία στον τελικό του roland garros. Live αγώνες νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ.

Τζόκοβιτς Νόβακ - Ναδάλ Ραφαέλ Live 11-06-2021 | Roland ...
Τζόκοβιτς Νόβακ - Ναδάλ Ραφαέλ Live 11-06-2021 | Roland ... from www.gazzetta.gr
Επιλογές από την προτελευταία αγωνιστική της πριμέρα ντιβισιόν και τον μεγάλο τελικό του atp masters στη ρώμη ανάμεσα στον ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. «το να έχεις πίεση πάνω σου, είναι προνόμιο». Για τρίτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να προκριθεί στα. Ο καταξιωμένος τενίστας κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τον ράφα ναδάλ, ο οποίος είχε αφήσει εκτός. Ναδαλ τζοκοβιτς | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το ναδάλ: Αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα ακολούθησαν. Τον 7ο τίτλο του στο αυστραλιανό open κατέκτησε πριν λίγο ο νόβακ τζόκοβιτς. Ο ράφα ναδάλ δεν έχει αντίπαλο στο roland garros κι έκανε.

Η βροχή διέκοψε τον ημιτελικό του τζόκοβιτς με τον τιμ, ο οποίος θα γίνει αύριο.

Ζωντανά νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ δωρεάν. Ο ράφα ναδάλ που θα 'έπρεπε' να είχε σταματήσει, η μπάρτι που χάλασε το. «καλύτερος στον κόσμο ο τζόκοβιτς». Αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα ακολούθησαν. «το να έχεις πίεση πάνω σου, είναι προνόμιο». Ο καταξιωμένος τενίστας κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τον ράφα ναδάλ, ο οποίος είχε αφήσει εκτός. Η βροχή διέκοψε τον ημιτελικό του τζόκοβιτς με τον τιμ, ο οποίος θα γίνει αύριο. Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. Ναδαλ τζοκοβιτς | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το ναδάλ: Ράφα ναδάλ για 13η φορά στην κορυφή, αφού προηγουμένος καθάρισε εύκολα τον μεγάλο ο ναδάλ, κατέκτησε το τουρνουά, και έπιασε στην κορυφή των κατόχων grand slam, με 20 τρόπαια. Επιλογές από την προτελευταία αγωνιστική της πριμέρα ντιβισιόν και τον μεγάλο τελικό του atp masters στη ρώμη ανάμεσα στον ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 στο κανάλι ert sports θα προβληθεί ζωντανά o 124oς τελικός του roland garros με τους ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς.

Πρωτοσέλιδο «l' equipe» με τσιτσιπά, τζόκοβιτς, σβάρτσμαν και ναδάλ. Αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα ακολούθησαν. Για τρίτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να προκριθεί στα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον ισπανό ναδάλ και τον αργεντινό σβάρτσμαν, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις 4μ.μ. Σήμερα ο στέφανος τσιτσιπάς βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (τον προσπερνάνε μόνο οι θρύλοι του αθλήματος ναδάλ, τζόκοβιτς.

Ο αγώνας της "Αγίας Tριάδας" του τένις για την κορυφή
Ο αγώνας της "Αγίας Tριάδας" του τένις για την κορυφή from esquire.com.gr
Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για τζοκοβιτσ στο to10.gr. Ο καταξιωμένος τενίστας κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τον ράφα ναδάλ, ο οποίος είχε αφήσει εκτός. Έτσι ο ναδάλ θα περιμένει το σάββατο να μάθει. Επιλογές από την προτελευταία αγωνιστική της πριμέρα ντιβισιόν και τον μεγάλο τελικό του atp masters στη ρώμη ανάμεσα στον ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. «το να έχεις πίεση πάνω σου, είναι προνόμιο». Στο arthur ashe μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα σε ναδάλ και ντελ πότρο. Για τρίτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να προκριθεί στα.

Τιτανομαχία στον τελικό του roland garros.

Ο ράφα ναδάλ δεν έχει αντίπαλο στο roland garros κι έκανε. Σήμερα ο στέφανος τσιτσιπάς βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (τον προσπερνάνε μόνο οι θρύλοι του αθλήματος ναδάλ, τζόκοβιτς. Μία φορά έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους και σε ολυμπιακούς αγώνες, το 2008 στο πεκίνο, με νικητή τον ναδάλ. Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 στο κανάλι ert sports θα προβληθεί ζωντανά o 124oς τελικός του roland garros με τους ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς. Ράφα ναδάλ για 13η φορά στην κορυφή, αφού προηγουμένος καθάρισε εύκολα τον μεγάλο ο ναδάλ, κατέκτησε το τουρνουά, και έπιασε στην κορυφή των κατόχων grand slam, με 20 τρόπαια. Πλάκα κόντρα στο νο1 του κόσμου ο ράφα ναδάλ έφθασε έτσι τα 20 γκραν σλαμ στην σπουδαία καριέρα του και έπιασε στην κορυφή. Ναδαλ τζοκοβιτς | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το ναδάλ: Ζωντανά νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ δωρεάν. Τον 7ο τίτλο του στο αυστραλιανό open κατέκτησε πριν λίγο ο νόβακ τζόκοβιτς. 12:46 πως θα σας φαινόταν την ίδια ημέρα να δείτε σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο τους ναδάλ. Ο ράφα ναδάλ που θα 'έπρεπε' να είχε σταματήσει, η μπάρτι που χάλασε το. Η βροχή διέκοψε τον ημιτελικό του τζόκοβιτς με τον τιμ, ο οποίος θα γίνει αύριο. Ο τσιτσιπάς συνεχίζει πλέον την …περιοδεία του στο τουρνουά της.

Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. Μια διαφορετική σεζόν για το τένις. Ήττα για τον κύργιο, συνεχίζουν νισικόρι, ναδάλ, μάρεϊ και τζόκοβιτς! Πλάκα κόντρα στο νο1 του κόσμου ο ράφα ναδάλ έφθασε έτσι τα 20 γκραν σλαμ στην σπουδαία καριέρα του και έπιασε στην κορυφή. Ράφα ναδάλ για 13η φορά στην κορυφή, αφού προηγουμένος καθάρισε εύκολα τον μεγάλο ο ναδάλ, κατέκτησε το τουρνουά, και έπιασε στην κορυφή των κατόχων grand slam, με 20 τρόπαια.

Πέτσας: Η Ελλάδα έχει στο πλευρό της όλους τους συμμάχους της
Πέτσας: Η Ελλάδα έχει στο πλευρό της όλους τους συμμάχους της from cdn.cnngreece.gr
«καλύτερος στον κόσμο ο τζόκοβιτς». Μια διαφορετική σεζόν για το τένις. «είναι περίεργο να μην έχουμε τον φέντερερ και τον ναδάλ στο us open». Ζωντανά νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ δωρεάν. Ο ράφα ναδάλ που θα 'έπρεπε' να είχε σταματήσει, η μπάρτι που χάλασε το. Ήττα για τον κύργιο, συνεχίζουν νισικόρι, ναδάλ, μάρεϊ και τζόκοβιτς! Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 στο κανάλι ert sports θα προβληθεί ζωντανά o 124oς τελικός του roland garros με τους ράφα ναδάλ και τον νόβακ τζόκοβιτς.

Ο νόβακ τζόκοβιτς μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο που έχουν παίξει στη διαμόρφωση της καριέρας του οι δύο σπουδαίοι τενίστες, ρότζερ φέντερερ και ράφαελ ναδάλ.

Μία φορά έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους και σε ολυμπιακούς αγώνες, το 2008 στο πεκίνο, με νικητή τον ναδάλ. Live αγώνες νοβακ τζοκοβιτσ ραφαελ ναδαλ. Ο τσιτσιπάς συνεχίζει πλέον την …περιοδεία του στο τουρνουά της. «το να έχεις πίεση πάνω σου, είναι προνόμιο». Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον ισπανό ναδάλ και τον αργεντινό σβάρτσμαν, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις 4μ.μ. Τελευταίος πόντος τσιτσιπά στον αγώνα με ναδαλ atp αυστραλία. 12:46 πως θα σας φαινόταν την ίδια ημέρα να δείτε σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο τους ναδάλ. Τιτανομαχία στον τελικό του roland garros. Η βροχή διέκοψε τον ημιτελικό του τζόκοβιτς με τον τιμ, ο οποίος θα γίνει αύριο. Ναδαλ, τζοκοβιτσ, γουιλιαμσ, χαλεπ, τιμ και οσακα. «είναι περίεργο να μην έχουμε τον φέντερερ και τον ναδάλ στο us open». Ο νόβακ τζόκοβιτς μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο που έχουν παίξει στη διαμόρφωση της καριέρας του οι δύο σπουδαίοι τενίστες, ρότζερ φέντερερ και ράφαελ ναδάλ. Ο ράφα ναδάλ που θα 'έπρεπε' να είχε σταματήσει, η μπάρτι που χάλασε το.

Posting Komentar

0 Komentar